sunnuntai 19. toukokuuta 2013

kun zombit valtasi Kuopion

Tulipa sitä käytyä nyt Kuopionkin zombiewalkissa ystävieni kanssa, viime kerrastani on päälle vuosi kun asuin Oulussa, silloin en tehnyt muuta kuin heittänyt tekoveret naamalle...meinasin tällä kertaa tehdä saman ja sotkea paitaa, mutta innostus iski ja päätinkin sitten tehdä näin:
Tarvikkeina käytin vetoketju, arpivahaa ja tekoverta. Arpivahaa käytin ensimmäistä kertaa, jossa oli sekä hyviä mutta huonojakin puolia:

+helposti muokattavaa
+tarttuu ihoon....
-...mutta sitä iloa ei kestä pitkään
-koko ajan sai olla taputtelemassa takaisin ihoon kiinni
-alkoi irtoilemaan paloina
-jättää liimapinnan ihoon jolloin todella hankala pestä pois

Mutta kokemus sinänsä oli, olin ihan tyytyväinen mutta samalla vähän pettynyt tulokseen. Mutta ensimmäinen kerta kun käytin arpivahaa/tälläistä tekniikkaa...

Lähdimme noin klo 18 aikoihin kävelemään kohti Valkeisenlampea, matkan aikana ihmiset vilkuttivat, nostivat peukkua ja kommentoivat meidän asuja. Kaikkein muistettavin kommentti oli "Onko tuo aito!?".
AIkamoinen ajankohta zombiewalkille koska samoihin aikoihin oli torilla Kirkkopäivät menossa.

Saavuimme noin klo 18.20 paikalle jolloin meidän 4n lisäksi ei ollut kuin yksi muukin pukeutuja, mutta siinä ajan mittaa klo 19 asti alkoi ihmisiä lapua paikalle ihan sopivasti.
Siitä sitten lähdimme isolla porukalla laahustamaan kohti toria jonka aikana moni otti kuvia ja videoita. Kiersimme torin kautta kauppakatua pitkin takaisin valkaiselle, lenkki oli hyvän pituinen, ei liian lyhyt eikä liian pitkä ja aikaa kyllä menikin siinä laahustaessa oikein rutkasti.

walkin jälkeen lähdettiinkin ystävä porukan kanssa takaisin satamaa päin kuvailemaan jonka jälkeen sitten mentiin lepuuttamaan jalkoja.


Kuvaajina toimivat Newe ja Weetu! :3

4 kommenttia:

 1. Wow cool!

  Mua on alkanut viime aikoina kiinostamaan zombiewalkit, haluttais kokeilla itse myös! Harmi ku en ole nähnyt mitään ilmoituksia että täällä missä mie asun moisia järjestettäisiin.. :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kemiin on tulossa ainakin 1.6 muistaakseni!:D sähän asut silti aika lähellä?:D

   Poista
  2. Oh, joo, Kemi on lähellä. :) Tiedäks jotain sivua missä lukee enemmän infoo?

   Poista
 2. Eikä! Vähä hienon näköi naamio :33! Itsekkin ois kiva Desuconiin tehä joku tollai mut saas nähä :D

  VastaaPoista