maanantai 10. syyskuuta 2012

Tracon -eeppisyyttä kerrakseen

Traconista selvitty, ja pakko sanoa että tämän vuoden yksi parhaimmista coneista!

Lähdimme Rean, Tomin ja Markuksen kanssa perjantaina noin klo 11 aikoihin ajelemeen Kuopiosta Thomasin kyydillä Tampereelle, kerettiin jo hihkumaan ilosta lähtöön pääsyä kunnes Pitkälahden ABCn kohdalla alkoi auto yhtäkkiä pitämään kummaa ääntä. Pysähdyttiin ABCn parkkipaikalle jolloin huomattiin että takarengas oli mennyt ihan säpäleiksi, sitten toinen ongelma, ei ollut olemassa vararengasta. Sitten kävikin tie viereiselle autoliikkelle kyselemään mistä voisi saada uuden renkaan.
Jonkun ajan soittelun jälkeen saatiin sitten loppujenlopuksi rintajoupilta uusi rengas, ja lysti tuli maksamaan yhteensä 100€, mutta 5 ihmisen kesken tuli maksamaan 20€ per nuppi :D


Tomi, Thomas ja Markus halusi kaverikuvan
Kun rengas oli saatu paikalleen ja oltiin saatu syötyä matka jatkui taas kohti Tamperetta! Saavuimme treelle sitten noin 16-17 aikoihin jolloin jakaannuttiin sitten hotelleillemme, minä ja rea oltiin samassa omenahotellissa hämeenkatu 7ssä~
Heitimme tavarat huoneelle ja lähdimmekin siitä aika nopsaan kiertelemään kauppoja, itse kiertelin siinä mielessä jotta ostaisin siskolle synttärilahjan, löysinkin sitten cybershopista täydellisen lahjan; pöllö-laukku ja vanhanaikainen kello kaulakoru.

Lauantaina sitten herätys 07.30, noin vartin koomaamisen jälkeen aloin laittamaan Tony Stark cossia päälle ja suunnata conipaikalle.
Conissa tuli nähtyä paljon sekä uusia että vanhoja tuttuja.
Lauantaina suurimmaksi osaksi tuli pyörittyä Avengers cossaajien kanssa.

 Sunnuntai meni aika paljon koomaamisessa, mutta onneksi ei ollut vaikea cossi. Lauantaina sitten Sam Winchester puku niskaan ja taas conipaikalle. Edellisessä postauksessani näkyykin sitten sunnuntain cossini. Törmäsimme sitten myös muihinkin SPN cossaajiin, ja yllättävän moni tunnisti :)

Conissa tuli tutustutta myös uusiin mahtaviin ihmisiin, aika paljon tuli häiriköityä taidekujalla Woodooferrettiäerliä ja kiwiiä, näiltä tuli sitten ostettua myöskin näiden töitä~ :3

Varmasti olen unohtanut jotain kirjotittaa, mutta kärsin nyt maanantain conikrapulasta aka todella kovan väsymyksen kanssa.
Suuri kiitos kaikille conissa olleille! o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti