torstai 17. toukokuuta 2012

yöllistä kaavailua ja cossi-intous

Heipähei! Anteeksi kun en ole ollut niin aktiivisena nyt, cossin teko rintamalla ei kuulu sen kummoisempaa kuin että olen saanut Fairy Tailin Mystogan cossia varten kaavat valmiiksi, enään jäljellä ison määrän kankaan ostamista...ja rahapussini itkee, mutta kankaiden osto venyy palkkapäivään asti, kauhistuttaa ajatus hirmuisesta kiireestä koska myöhäsen työajan puitteessa cossinteko ei ole mitään nannaa, mutta yritän parhaani mukaan!
Toivon vain että peruukkini saapuisi tässä lähiaikoina ettei tarvitse enään panikoida saapuuku se ajoissa.

Heräsin viime yönä tarkelleen klo: 02.45 koska yläkerran lapset näköjään päättivät lähteä pienelle juoksuretkelle rappukäytävään ja kolistelevat samalla portaiden kaiteita....ensimmäistä kertaa sanoin oikein kunnolla/ragetin kun sattuivat kohdalle että tietävätkö paljonko kello mahtaa olla ja täällä on ihmisiä nukkumassa...ainakin lopettivat siihen paikkaan, mutta omat yöuneni katosivat siihen paikkaan enkä saanut enään unen päästä kiinni joten sitten tekemään Mystoganiin kaavoja. Sainpahan nekin pois alta.
Pääsin sitten takaisin klo 04.50 nukkumaan (kaavoihin oikeasti upposi vain se n. 30-45 minuuttia)

Nyt sitten iski cossi-intous armori pukuihin! Olen siis syksyllä aloittamassa tekemään BlazBluen Hakumenia johon onkin jo selvät sävelet miten aion sen tehdä.

Mutta siis ajattelin kun tämän olen tehnyt, ja jos cossi kalenterini antaa periksi niin aion tehdä kenties myös Birth by Sleepin Terran armorin! Toivottavasti tämän intous kestää koska olisi ihan mielenkiintoista päästä toteuttamaan tämä:
Kyllä olen masokisti cosseja kohtaan ja haluan tehdä  aikamoisia itsemurha cosseja :'3
Mutta onneksi löytyy ystäväpiiristä sellaisia jotka osaavat auttaa~

Hakumen vaikuttaa tähän verrattuna paljon helpommalta O___O

2 kommenttia:

  1. Terra armor olis tosi siistii~ <3 Ite alotin Ventus armorin ja sain sen melkein valmiiks Frostbiteen mut sitten tuli niin paljon ongelmii sen kanssa et se on nyt vaan jääny kaapiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinpä! mutta kahtoo miten tulee onnistumaan sitten kun ei ole minkäänmoista hajua mitä materiaaleja käyttäisin :'3 ow, toivottavasti saat sen tehtyä~ >3<

      Poista