lauantai 24. maaliskuuta 2012

Pitkästä aikaa taas kirjoittelen. Ei ole kerennyt cosseja oikein tekemään töiden takia eikä nykyään vkloppuisinkaan ole paljon aikaa kun aina jossain menossa. Mutta tulipahan hankittua kankaita Toradora Ryuuji cossia varten samalla reissulla kun piti käydä töiden puolesta ostamassa kankaita.

Ostin sitten puku-,vuori ja tukikangasta +lankaa. Napit jäivät ostamatta mutta onneksi keskustasta löytyy käsityökauppa josta voin käydä ne hankkimassa, täällä Oulussa eurokangas on yllättävän syrjässä, joten sinne pitää bussilla huristella näin talvis aikaan, mutta onneksi kevät on tuloillaan niin pääsen pyörällä käymään paremmin :)

Aloitin tänään myös Kapteeni Haddockin tekoa, leikkelin jonkun verran mustan peruukin otsahiuksia keittiöpuukolla....ihan hyvä hätävara kun ei kunnollisia leikkuusaksia ole, mutta ei oikein suositeltavaa mennää riehumaan puukon kanssa. Mutta peruukin muokkaus jatkuu kun saan hankittua hiustenleikkuu tarvikkeita.

 Ennenkuin lopetan lisään tähän videon josta voisi olla hyötyä;
PS. Tuli himo cossata The Big Bang Theorysta...ei mulla muuta ;3

2 kommenttia:

 1. Tee The Big Bang Theory-ryhmä cossi! : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voisi tehdäkin :3
   ajattelin ensin että itse olisin Leonard, mutta sen ajatuksen kaataa että Leonard on yksi lyhyimmistä, joten sitten se olisi kenties Rajesh :D (pituuteni on 182cm)

   Poista