sunnuntai 11. joulukuuta 2011

It all begins

Heipä hei!

Olen siis Anni, mutta minut tunnetaan myös nimillä Yamasukka, Nanni ja Annisti.
En ole harrastanut paljon cosplayta, koska opiskeluaikana olin todella laiska tekemään mitään. Mutta nyt olen alkanut panostamaan asiaan ja nyt on vihdoinkin aikaa tehdä asuja.
Olen siis valmistunut keväällä 2011 vaatetus-artesaaniksi, josta on todella paljon ollut hyötyä.

Tutustuin anime- ja manga kultturiin ala-asteella 5-6 luokalla, tämä lähti käyntiin siitä kun pari ystävääni olivat hankkineet minulle synttärilahjaksi pari Dragon Ball Z kirjasta, josta sitten lähti matka kohti animehörhön maailmaa. "Animehörhö", niin ainakin itseni näen, sellaisena jota eivät nämä "ei-otakut" tai "normaalit" ihmiset ymmärrä ja on se oma yhteis jossa kaikki voivat jakaa mielipiteitään vapaasti toisille "animehörhöille".

Entäs cosplay; noh parista ensimmäisestä cossistani en tule puhumaan, koska ensimmäinen cossi on aina ensimmäinen cossi. Sitten olen pyrkinyt cossimaan mahd. helppoja hahmoja, johtuen kiireestä (ja laiskuudesta köh!).

Tulevaisuus cosplay; tulee olemaan iso harppaus, nimittäin heti ensimmäisenä 2012, Desucon Frostbiteen aion tehdä Pokemon Black & White pelistä; Subway Mastersit Ingo ja Emmet, elikkäs teen serkulleni myös puvun. Helpotus on että molemmat ovat suht samallaisia asuja joten voin käyttää molempiin samoja kaavoja, joka samalla säästää aikaa runsaasti. Aikaa tulee olemaan 2 viikkoa. Mikä estää minua nyt aloittamasta? Siihen on yksinkertainen vastaus, ja se on RAHA. Hyvä että rahaa on ruokaan ennen joulua.

Omasta mielestäni Ingo ja Emmet on hyvä alku vuodelle ja ensimmäistä kertaa teen kaksi asua kerralla. Mutta entäs sitten muut suunnitelmani, tättärää aion tehdä BlazBlue pelisarjasta Hakumenin, tulen kuolemaan asua tehdessä, mutta onneksi on ihania ihmisiä joilta voin aina kysyä apua jos jokin ei onnistu. Tämän asun teen joko kesän tulevaan Animeconiin, tai sitten vuodelle 2013 (tulee olemaan minun ikuisuusprojektini varmasti...). Mutta yllätyksenä vielä tämä, monet kaverini ja ystäväni tietävät että en pidä hirmuisemmin Fairy Tail sarjasta, mutta minut saatiin ympäri puhuttua cossimaan tästä sarjasta, joten aion cossia sellaista henkilöä kuin Alzack Connel, cosplay ryhmässä kuin Porukka Kasaan 

Sitten myös joitain muitakin cosseja joista en ole täysin varma:
~Mystogan -Fairy Tail (tästäkin saatiin ylipuhuttua, I'm so weak)
~Megurine Luka -Vocaloid 7 Deadly Sins
~Viral -Tengen Toppa Gurren Lagann
~Keroro, Dororo tai Kururu -Keroro Gunsou/SGT Frog

Ja vielä loppuun:

Kiitos kun jaksoit lukea, Yamasukka kuittaa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti